Обадете ни се

Тел. 02 957 51 08

Пишете ни

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Поръчки за доставка се приемат 24 часа, седем дни в седмицата.

Поръчаните продукти се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка, след потвърждение на поръчката по телефона, с което се фиксира конретният срок на доставката.

Срокът на доставка зависи от избраните от клиента методи за доставка и плащане, и наличността на продукта към момента на заявката. Срокът започва да тече от момента на потвърждение на поръчката по телефона.

Ако заявката е подадена в неработен ден, потвърждението на поръчката по телефона се осъществява в рамките на първия работен ден след подаване на поръчката. 

Средният срок за доставка за територията на България, вкл. и София е до 2 работни дни. При избран метод за разплащане „Банков превод", срокът за доставка започва да тече след постъпване на сумата на плащането по банковата сметка на КАМСЕК ООД.

Поръчки за гр. София могат да бъдат доставени и в рамките на работния деня (без Събота, Неделя и официални празници) при подадена поръчка до 12:00h на същия ден, като в този случай се таксува и Експресна доставка.

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Доставка на международни пратки се извършва след предварително плащане по банков път.

Сроковете за доставка на международни пратки са от 3 до 10 работни дни в зависимост от вида им и държавата, към която са предназначени.

Указаните срокове за доставка са статистически и се отнасят за доставки до основните градове в съответните държави.

За пратки адресирани до острови и отдалечени населени места, пратки подлежащи на митническа обработка, пратки с неактуален или непълен адрес, посоченото време за доставка може да е удължено.

Пратки с митническа стойност над 50$ (за държави извън ЕС) подлежат на митническа обработка, като митническите власти имат право да преценят и променят обявената митническа стойност на пратките. 

Ако продуктът не е на склад срокът може да бъде значително по-дълъг.

В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти или електронна поща.