Обадете ни се

Тел. 02 957 51 08

Пишете ни

Решения

Контрол на достъп

Системите за контрол на достъп намират много приложения в ежедневието, като предлагат и много голямо  разнообразие по отношение на функции и възможности. Управлението е с чипове, карти, дистанционен трансмитер, мобилен телефон и др.

Могат да се прилагат в офис и производствени сгради, паркинги и гаражи, училища и болници и други. Функциите могат да варират от контрол върху лицата, които могат да влизат в дадено пространство, до сложни системи за контрол на работното време на работници и служители със специален софтуер и др.

Смарт системи

Интелигентни електронни брави и системи от ново поколение, които могат да се управляват чрез електронен ключ, ПИН код, пръстов отпечатък, безконтактна MiFare карта или мобилно приложение.

Мобилното приложение осигурява възможности за управление на достъпа от разстояние, смяна на ПИН кодове от разстояние, уведомления за алармени събития, дистанционно отключване и много други.

Хотелски системи

Системите за управление на хотелско заключване предлагани от Камсек ООД обхващат множество и разнообразни решения необходими на съвременния хотелиерски бизнес. Включват електронни брави, четец-програматор за рецепция със софтуер за издаване на карти и др.

Те варират от offline системи, при които информацията се предава чрез картата, до активни online системи, при които може да се следят оставени карти в енергоспестителя, да се изключва електричеството от рецепция, както и системи, при които отключването се осъществява през мобилен телефон.

Врати по поръчка

Камсек ООД предлага изработка и монтаж на метални блиндирани врати по индивидуално задание и размери на клиента. Могат да се добавят пощенски кутии, различни видове стъклопакет и др.

Цветът е по избор на клиента и конструкцията съгласно изискванията предоставени от него. Вратите се изработват от два пласта ламарина, вътрешни прегради, уплътнение от минерална вата, висококачествени панти.