Обадете ни се

Тел. 02 957 51 08

Пишете ни

Решения

Контрол на достъп

Системите за контрол на достъп намират много приложения в ежедневието, като предлагат и много голямо  разнообразие по отношение на функции и възможности. Управлението е с чипове, карти, дистанционен трансмитер, мобилен телефон и др.

Могат да се прилагат в офис и производствени сгради, паркинги и гаражи, училища и болници и други. Функциите могат да варират от контрол върху лицата, които могат да влизат в дадено пространство, до сложни системи за контрол на работното време на работници и служители със специален софтуер и др.

Смарт системи

Интелигентни електронни брави и системи от ново поколение, които могат да се управляват чрез електронен ключ, ПИН код, пръстов отпечатък, безконтактна MiFare карта или мобилно приложение.

Мобилното приложение осигурява възможности за управление на достъпа от разстояние, смяна на ПИН кодове от разстояние, уведомления за алармени събития, дистанционно отключване и много други.

Хотелски системи

Системите за управление на хотелско заключване предлагани от Камсек ООД обхващат множество и разнообразни решения необходими на съвременния хотелиерски бизнес. Включват електронни брави, четец-програматор за рецепция със софтуер за издаване на карти и др.

Те варират от offline системи, при които информацията се предава чрез картата, до активни online системи, при които може да се следят оставени карти в енергоспестителя, да се изключва електричеството от рецепция, както и системи, при които отключването се осъществява през мобилен телефон.

Врати по поръчка

Камсек ООД предлага изработка и монтаж на метални блиндирани врати по индивидуално задание и размери на клиента. Могат да се добавят пощенски кутии, различни видове стъклопакет и др.

Цветът е по избор на клиента и конструкцията съгласно изискванията предоставени от него. Вратите се изработват от два пласта ламарина, вътрешни прегради, уплътнение от минерална вата, висококачествени панти.

Най-нови продукти

Брава електронна - Класик 37
Елегантен и изчистен модел електронна брава с безкабелен монтаж . Осигурява високо ниво на сигурност и едновременно ...
294,00 лв.
ПИН контролер P12BT SMART с приложение за Android
ПИН контролер P12BT SMART – Самостоятелен интелигентен контролер , който може да се управлява чрез електронен ...
179,00 лв.
Брава електронна за външен монтаж Екстралок F7 SMART
Екстралок P7 SMART – Интелигентна електронна брава за външен монтаж, която може да се управлява чрез ...
591,00 лв.
ПИН контролер P10 SMART с приложение за Android - водоустойчив
ПИН контролер P10 SMART – Самостоятелен интелигентен водоустойчив контролер , който може да се управлява чрез ...
135,00 лв.
Брава електронна - Секюрити N20V SMART с вграден видеодомофон
Секюрити N20V SMART – Интелигентна електронна брава с високо ниво на сигурност , която може да се управлява ...
744,00 лв.