Обадете ни се

Тел. 02 957 51 08

Пишете ни

e-mail: info@kamsec.com

Решения

Контрол на достъп

Системите за контрол на достъп намират много приложения в ежедневието, като предлагат и много голямо  разнообразие по отношение на функции и възможности. Управлението е с чипове, карти, дистанционен трансмитер, мобилен телефон и др.

Могат да се прилагат в офис и производствени сгради, паркинги и гаражи, училища и болници и други. Функциите могат да варират от контрол върху лицата, които могат да влизат в дадено пространство, до сложни системи за контрол на работното време на работници и служители със специален софтуер и др.

Смарт системи

Интелигентни електронни брави и системи от ново поколение, които могат да се управляват чрез електронен ключ, ПИН код, пръстов отпечатък, безконтактна MiFare карта или мобилно приложение.

Мобилното приложение осигурява възможности за управление на достъпа от разстояние, смяна на ПИН кодове от разстояние, уведомления за алармени събития, дистанционно отключване и много други.

Хотелски системи

Системите за управление на хотелско заключване предлагани от Камсек ООД обхващат множество и разнообразни решения необходими на съвременния хотелиерски бизнес. Включват електронни брави, четец-програматор за рецепция със софтуер за издаване на карти и др.

Те варират от offline системи, при които информацията се предава чрез картата, до активни online системи, при които може да се следят оставени карти в енергоспестителя, да се изключва електричеството от рецепция, както и системи, при които отключването се осъществява през мобилен телефон.

Врати по поръчка

Камсек ООД предлага изработка и монтаж на метални блиндирани врати по индивидуално задание и размери на клиента. Могат да се добавят пощенски кутии, различни видове стъклопакет и др.

Цветът е по избор на клиента и конструкцията съгласно изискванията предоставени от него. Вратите се изработват от два пласта ламарина, вътрешни прегради, уплътнение от минерална вата, висококачествени панти.

Най-нови продукти

Електронен модул KS5-MINI
Електронният модул KS5 MINI е с много малки размери , поради което е изключително удобен за монтаж. Разполага с ...
64,80 лв.
Електронна централа КОНТРОЛ MB
Препоръчан
Електронната централа е предназначена за изграждане на електронни заключващи системи с различни варианти на ...
178,80 лв.
Планка IM300
Планката е особено подходяща за монтаж на електромагнитни брави на дървени врати. Улеснява монтажа на ...
16,80 лв.
Планка UIM300 за стъклена врата
Специална планка за монтаж на електромагнитна брава M300 върху стъклена врата без рамка, но с нестъклена каса. ...
24,00 лв.
Планки ZLM300 комплект - за врата, отваряща се навътре
Комплект от три броя планки за монтаж на електромагнитна брава М300. Материал: Високоякостен алуминий Размери: ...
39,60 лв.
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки