София, ж.к. Овча купел 2, ул. Феникс, бл. 38


  02 / 957 51 08      info@kamsec.com

До момента сте поръчали 0 продукта на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Количка: Поръчани продукти - 0 бр.

Камсек взе участие в престижното изложение „ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА“

Tourism expo Destination Varna 2019

От 21 ноември до 23 ноември Дворецът на културата и спорта във Варна беше домакин на третото издание на Изложението за бизнес и туризъм „ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА”. Организатори на туристическото експо бяха: Община Варна, Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и агенцията за маркетингови комуникации PROVOX. Събитието получи подкрепа и от всички организации, работещи в сферата на туризма: Асоциацията на туроператорите, Асоциацията на екскурзоводите в България, БХРА и др.

Над 100 фирми, предлагащи продукти и услуги в сферата на туризма, се включиха Изложението. Сред тях са туристически комплекси, хотелски и апарт комплекси, балнео и спа центрове, доставчици на професионално оборудване за хотели и ресторанти, производители и доставчици на хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки и много други. В дните на изложението се проведоха и семинари, лектори на които бяха преподаватели от водещи университети и учебни центрове. В семинарите се коментираха темите за управлението на финансовите ресурси в хотелите и ресторантите, управлението на персонала, увеличаването квалификацията на персонала и др.

Камсек представи най-новите си предложения в областта на системите за сигурност и електронното заключване, наред с най-новите модели хотелски електронни брави. Осъществихме контакти с бъдещи партньори и клиенти. Бяхме посетени и от настоящи наши клиенти, с които поговорихме приятелски и обменихме информация за настоящи и бъдещи проекти.

Разкошен завършек на събитието бе Балът на туризма, на който председателят на ВАРХ – Павлин Кьосев показа завидни артистични способности.


12.12.2019

« Назад към всички публикации