София, ж.к. Овча купел 2, ул. Феникс, бл. 38


02 / 957 51 08    info@kamsec.com


До момента сте поръчали 0 продукта на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Количка: Поръчани продукти - 0 бр.

КАМСЕК представи своите продукти в Бургас

Изложение - договаряне "За туризма 2018"

За втора поредна година КАМСЕК представи своите висококачествени системи за електронно заключване на хотели в Експозиционен център Флора на ежегодното изложение-договаряне „За Туризма 2018”, което се проведе на 16 и 17 март.

Целта на изложението бе да съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на потребностите на различните целеви групи, включително и българските туристи.

Представени бяха най-новите висококачествени продукти от хотелската гама на фирмата. Част от представените експонати бяха последните модели криптирани безконтактни електронни брави за хотели с безкабелен монтаж. Най-важното предимство, което всички предлагани от КАМСЕК решения за електронно заключване на хотели притежават е надеждната работа, зад която фирмата застава чрез 5-годишната пълна гаранция на своите изделия.

Специалистите на КАМСЕК могат да се похвалят с най-доброто съотношение Цена-Качество на българския пазар, което потвърждават и многобройните клиенти-хотелиери, доверили се на опита и качеството на обслужване предложено им от фирмата.


25.03.2018

« Назад към всички публикации