София, ж.к. Овча купел 2, ул. Феникс, бл. 38


02 / 957 51 08    info@kamsec.com


До момента сте поръчали 0 продукта на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Количка: Поръчани продукти - 0 бр.

Блог

 • НОВО! Безкабелно електронно заключване за вход или офис

  Електронни брави, подходящи за заключване на входни врати на блокове, офиси и много други. Не е необходимо окабеляване. Работят и при спиране на тока. Не се влияят от токови удари.

  09.07.2018Прочети публикацията
 • За Туризма от А до Я, 2018

  Скъпи приятели, с голямо удоволствие Ви каним да ни посетите отново на традиционното туристическо изложение „За Туризма от А до Я” 2018, в което ще вземем участие за втора поредна година. Изложението ще се проведе на 20-ти и 21-ви април, в хотел „Котва”, Слънчев бряг и на 23-ти и 24-ти април, във Военноморски клуб – Созопол, конгресен център.

  10.04.2018Прочети публикацията
 • КАМСЕК представи своите продукти в Бургас

  За втора поредна година КАМСЕК представи своите висококачествени системи за електронно заключване на хотели в Експозиционен център Флора на ежегодното изложение-договаряне „За Туризма 2018”, което се проведе на 16 и 17 март.

  25.03.2018Прочети публикацията
 • За туризма 2018 Бургас

  За втора поредна година Камсек ООД ще вземе участие в изложението - договаряне "За туризма 2018", което ще се проведе в периода 16 - 17 март 2018 г. в експозиционен център "Флора", гр. Бургас Посетителите на фирмения щанд на КАМСЕК ООД, ще имат възможността да се запознаят с най-актуалните предложения при електронно заключване на хотели. 

  24.01.2018Прочети публикацията
 • НОВО! Електронен контрол на асансьора без чипове:

  Електронна система за контролиран достъп до асансьора без чипове. Край на проблемите с копирането на чиповете, с разбитите четци или с неоторизираното повикване на асансьора. Пълен контрол на достъп за асансьра само срещу 316.00 лв с монтаж. Електронната система е подходяща и за контрол на заключването на входни врати.

  24.11.2015Прочети публикацията
 • Защитете вратата на дома си преди да Ви посетят неканените гости!

  Всяка врата може да бъде снабдена с електронна заключваща система, независимо дали е стара или нова, дървена или метална. КАМСЕК разработи различни електронни системи за контрол на достъп, като предоставя решение за всеки бюджет. Електронните заключващи системи се състоят от електронна брава и модул за управление (контролер). Отключването може да се осъществи по разнообразни начини – с дистанционно управление, контактен или безконтактен чип, безконтактна карта , GSM апарат, код, пръстов отпечатък.

  01.03.2012Прочети публикацията
 • Заключвайте вратата си с дистанционно, чрез комбинация от бутони

  С новата система ЗАЩИТА2 RC, можете да заключите дома или офиса си сигурно с брава, за чието съществуване никой освен вас не подозира.  Системата се управлява с дистанционно управление, а електронният модул предоставя редица възможности. Електронната система за заключване се подсигурява от  невидима брава, която може да бъде монтирана на произволно място в касата на вратата, като по този начин осигурява допълнителна или основна защита на вратата.

  01.03.2012Прочети публикацията