Обадете ни се

Тел. 02 957 51 08

Пишете ни

Блог

Филтри

Енергоспестителите – все по-актуални за хотелиерите

Енергоспестителите – все по-актуални за хотелиерите

Живеем в трудни и несигурни времена със световна пандемия, висока инфлация и непрекъснато повишаване на цените. Цената на тока се повиши драстично само за няколко месеца. При всички тези обстоятелства за собствениците и управителите на хотели и апарт-комплекси сметките за ток вече не са маловажен проблем и все по-актуални стават енергоспестителните ключове за хотелските стаи.

Енергоспестителният ключ представлява PVC ключ със специален джоб, в който трябва да се постави картата на съответния гост, за да може той да включи електрозахранването в хотелската стая. Изваждането на картата от този джоб, съответно изключва почти изцяло тока на стаята с изключение само на хладилника или минибара.

Решенията за енергоспестителните ключове са няколко варианта, като по-надолу ще се спрем върху предимствата и недостатъците на всеки един от тях:

  1. Обикновен енергоспестителен ключ
  2. Енергоспестителен ключ, който работи само с картите на съответния хотел
  3. Енергоспестителен ключ, който работи само с картата за съответната хотелска стая и за конкретния период от време на престой на госта.

Виж повече

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезно

Полезно

Енергоспестителите – все по-актуални за хотелиерите

Енергоспестителите – все по-актуални за хотелиерите

Предимства и недостатъци на различните видове енергоспестителни ключове Предимства и недостатъци на различните видове енергоспестителни ключове 2022-02-05T10:39:33+02:00 Енергоспестителите – все по-актуални за хотелиерите

<p>Живеем в трудни и несигурни времена със световна пандемия, висока инфлация и непрекъснато повишаване на цените. Цената на тока се повиши драстично само за няколко месеца. При всички тези обстоятелства за собствениците и управителите на хотели и апарт-комплекси сметките за ток вече не са маловажен проблем и все по-актуални стават енергоспестителните ключове за хотелските стаи.</p> <p>Енергоспестителният ключ представлява <span>PVC</span> ключ със специален джоб, в който трябва да се постави картата на съответния гост, за да може той да включи електрозахранването в хотелската стая. Изваждането на картата от този джоб, съответно изключва почти изцяло тока на стаята с изключение само на хладилника или минибара.</p> <p>Решенията за енергоспестителните ключове са няколко варианта, като по-надолу ще се спрем върху предимствата и недостатъците на всеки един от тях:</p> <ol> <li>Обикновен енергоспестителен ключ</li> <li>Енергоспестителен ключ, който работи само с картите на съответния хотел</li> <li>Енергоспестителен ключ, който работи само с картата за съответната хотелска стая и за конкретния период от време на престой на госта.</li> </ol> <p><a href="https://kamsec.com/page/energospestitelite-vse-po-aktualni" target="_blank" rel="noopener" title="Енергоспестителите &ndash; все по-актуални за хотелиерите">Виж повече</a></p>