София, ж.к. Овча купел 2, ул. Феникс, бл. 38


02 / 957 51 08    info@kamsec.com


До момента сте поръчали 0 продукта на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Количка: Поръчани продукти - 0 бр.

За нас

Млад и ентусиазиран екип от професионлисти, винаги в крак с времто и реализиращ всички добри идеи, подсказани от практиката, технологиите, времето или клиентите.

КАМСЕК ООД е специализирана в разработката и изграждането на специфични системи за защита, намиращи приложение в различни сфери на ежедневието. Непрекъснато развиващата се, иновационна политика на фирмата има за цел да предлага принципно нови продукти с изключително висока степен на сигурност, създаващи удобство и самочувствие за потребителя.

КАМСЕК ООД разработва и изгражда електронни брави и електронни заключващи системи предназначени за домашни врати, врати на входни пространства, системи за контрол на достъпа, както и електронни заключващи системи за хотели. Фирмата предлага също така и изработка на висококачествени блиндирани врати, външни врати и метални решетки за входни пространства по поръчка.

Успоредно с това, с цел осигуряване на максимално удобство за потребителя, фирмата предлага автоматични задвижвания на портални и гаражни врати, бариери, боларди, анти-паркинг устройства и други.

Системите за видеонаблюдение, които изграждат нашите специалисти, могат да бъдат едно удобно и сигурно допълнение към електронните заключващи системи, но могат да бъдат използвани и самостоятелно в съответствие с конкретните нужди на клиента.

Висококвалифицираните специалисти на КАМСЕК ООД винаги се стремят да решават специфичните изисквания на клиентите си по най-професионалния, експедитивен и икономически обоснован начин. За постигане на своите цели, фирмата не спира да проявява гъвкавост, за да бъде винаги в крак с динамично нарастващите изисквания на пазара, като непрестанно развива и усъвършенства своите продукти и услуги.