София, ж.к. Овча купел 2, ул. Феникс, бл. 38


02 / 957 51 08    info@kamsec.com


До момента сте поръчали 0 продукта на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Количка: Поръчани продукти - 0 бр.

За нас

КАМСЕК е основана през 2008 г. и е една от водещите компании в сферата на системите за сигурност, Непрекъснато развиващата се, иновационна политика на фирмата има за цел да предлага висококачествени продукти с изключително висока степен на сигурност, създаващи едновременно с това удобство и самочувствие за потребителя.

КАМСЕК разполага със собствени разработки на електронни брави и електронни заключващи системи предназначени за домашни врати, врати на входни пространства, системи за контрол на достъпа, както и електронни заключващи системи за хотели. Фирмата предлага също така и изработка на висококачествени блиндирани врати, външни врати и метални решетки за входни пространства по поръчка.

Успоредно с това, с цел осигуряване на максимално удобство за потребителя, специалистите на КАМСЕК изгражадат автоматични задвижвания на портални и гаражни врати, бариери и други.

Висококвалифицираните специалисти на КАМСЕК винаги се стремят да решават специфичните изисквания на клиентите си по най-професионалния, експедитивен и икономически обоснован начин. За постигане на своите цели, фирмата не спира да проявява гъвкавост, за да бъде винаги в крак с динамично нарастващите изисквания на пазара, като непрестанно развива и усъвършенства своите продукти и услуги.