София, ж.к. Овча купел 2, ул. Феникс, бл. 38


02 / 957 51 08    info@kamsec.com


До момента сте поръчали 0 продукта на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Количка: Поръчани продукти - 0 бр.

Системи за GPS контрол

Високоинтелигентна система за GPS проследяване на автомобили, както и контрол и управление на автопаркове. Използването й води до своевременни и съществени икономии при използване на автомобилния парк.

Системата за GPS контрол и управление на автомобилния парк е базирана на GPRS пренос на данни. Проследяването и контрола върху всеки автомобил се осъществява с компактно GPS устройство, което се състои от GPS приемник и GPRS модул.

Клиентът може да избира и допълнителни елементи като идентификация на шофьора, CANBus интерфейс, ниво на горивото и много други.

Наблюдението се осъществява в реално време посредством on-line приложение. Не е необходимо допълнително инсталиране на софтуер, което от своя страна дава възможност за проследяване от няколко компютъра едновременно. Събраната информация незабавно се изпраща до сървърите на КАМСЕК и може веднага да се използва за различни видове справки.

Автомобилът може да се наблюдава от всеки компютър, стига той да има достъп до Интернет. Обновяването на информацията за местоположението се извършва на интервали от 3 до 12 секунди.

GPS системата предоставя подробна ежедневна, ежеседмична или ежемесечна информация за движението на автомобилите като маршрутите могат да се преглеждат без ограничение назад във времето по дата и час. Системата също така генерира справки, които могат да бъдат във вид на траектория, изчертана върху карта - стандартна, сателитна, хибридна или релефна, или във вид на справка, описваща дата, час, изминати километри, максимална и средна скорост.

Вход в системата:   

 Server 1      Server 2      Server 3      Server 4